top of page
  • Facebook
Выстроились книги

Національний мультипредметний тест 

   НМТ – це комп’ютерний онлайн-тест, що складається з чотирьох предметів, які об'єднані в 2 блоки по 120 хвилин:

  • перший блок: українська мова та математика;

  • другий блок: історія України та предмет на вибір (українська література, географія, біологія, фізика, хімія, іноземні мови (англійська, французька, німецька, іспанська).

   Завдання мультитесту будуть оцінені відповідно до схеми нарахування балів, застосовуваної в ЗНО. За виконання кожної складової тесту учасник після завершення тестування отримає окремий результат.

Пізніше результат кожного блоку буде переведено в шкалу 100–200 балів. Для отримання результату за шкалою 100–200 з кожного блоку НМТ потрібно набрати не менше ніж 15% від загальної кількості тестових балів за цей блок.

   У 2024 році передбачено проведення двох сесій НМТ:

  • основна (травень-червень);

  • додаткова (липень).

   У додатковій сесії тестування зможуть узяти участь ті вступники, які з поважних причин не пройшли тестування під час основної сесії.

   В умовах війни НМТ в комп’ютерній формі — єдиний прийнятний варіант проведення вступних іспитів задля забезпечення рівних умов для всіх вступників незалежно від їхнього місця перебування. Водночас варто розуміти, що НМТ не можна пройти дистанційно зі свого планшета, ноутбука або комп’ютера, оскільки його проводитимуть у спеціально обладнаних пунктах тестування (ТЕЦ), створених як в Україні, так і за її межами.

   Тестування призупинятимуть під час повітряних тривог і продовжуватимуть лише після повернення учасників і працівників ТЕЦ з укриттів.

Image by Kimberly Farmer

Ресурси для підготовки

Работает на ноутбуке

ПО ВСЕМУ МИРУ

Книга Stack

НМТ

2024

Написание пером

ПО ВСЕМУ МИРУ

bottom of page