top of page
Пошук

WOW! ТАКОЇ ЖАГИ ДО ПЕРЕМОГИ, ЯК НА КИЇВЩИНІ, НЕМАЄ НІДЕ!



WOW! Такої жаги до перемоги, як на Київщині, немає ніде!

Наші герої - збірна команда юнаків Щасливського ліцею - зробили неймовірне!

Серед 7 команд області наші незламні хлопці вибороли перемогу у фінальній грі з футзалу та здобули омріяний квиток у супер фінал Всеукраїнських шкільних ліг "Пліч-о-пліч"!

Це був надзвичайний день у Щасливському ліцеї. День, який сповнений неймовірних емоцій, боротьби та напруги! Хлопці змагалися з найсильнішими суперниками, які викликали максимум напруження і концентрації. Наші гравці показали характер, майстерність і командний дух. Вони не просто грали – вони жили цією грою, і їхня непохитна віра в себе привела до тріумфу.

Ми безмежно пишаємося нашою командою! Ви – наша гордість і натхнення. Ви показали всім, що справжні перемоги здобуваються важкою працею, завзятістю і спільною метою.

Організація змагань пройшла на найвищому рівні, кожен учасник відчував себе частиною великого спортивного свята. Захопливі виступи колективів «Shyk dance” та «Grand Victoria Elite” зарядили атмосферу енергією та розігріли серця всіх присутніх. Під час змагань підбадьорював команди талісман Київщини - Єнот.

Окрема подяка тренерам, які вклали в команду свої знання, енергію та серце. Ви - справжні професіонали, і ваша праця не залишилася непоміченою.

Попереду - супер фінал, і ми впевнені, що наша збірна покаже себе на найвищому рівні! Віримо в вас і чекаємо нових перемог.


4 перегляди0 коментарів

Comments


bottom of page