top of page
  • Facebook
Пошук

Візит слухачів Школи резерву управлінських кадрів: досвід, який надихає




Сьогодні Щасливський академічний ліцей відчинив свої двері для надзвичайних гостей – слухачів Школи резерву управлінських кадрів «Дайте мені шанс». Це практичне заняття стало справжнім драйвом для розвитку професійних навичок майбутніх управлінців. Учасники мали можливість зануритися в інноваційні освітні практики та обмінятися досвідом, щоб здобути нові ідеї для свого професійного зростання. Це був день натхнення та креативності!

Захід було проведено за ініціативи КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів», у співпраці з Управлінням гуманітарного розвитку та охорони здоров’я Пристоличної сільської ради та Пристоличним центром професійного розвитку педагогічних працівників.

Учасники проєкту мали змогу ознайомитися з практикою роботи ліцею, зокрема, з інноваційними методами викладання, інтеграцією сучасних технологій в освітній процес та освітніми ініціативами, які реалізуються на базі школи. Навчальні заняття на високому рівні показали наші вчителі – справжні майстри своєї справи: Торбін Н.В., Русавська О.М., Пестовнікова О.В., Гиренко М.Г. і Поліщук Н.Л. Досвідом реалізації сучасних підходів до розвитку творчого потенціалу учнів поділилися Бовсуновський Л.П., Мельниченко О.В., Сориш К.А., Заєць А.В. і Сліпець Я.М.

У рамках секційного заняття спікери поділилися досвідом управлінської діяльності, дали дружні поради щодо організації роботи закладу освіти (директор Йовбак Ю.Ю.). Було розглянуто питання ролі проактивного управлінця у формуванні іміджу школи (заступник директора Волохова О.І.), використання сучасних практик оптимізації електронного документообігу (вчитель і адміністратор цифрових платформ Мороз С.В.). Окреслені перспективні вектори роботи ліцею у формуванні інтелектуального потенціалу школярів (заступник директора Тимченко В.О.)

Окремий акцент було зроблено на одному з пріоритетних питань НУШ – ключових аспектах розвитку фізичної культури та спорту у площині «школа»-«громада» (заступник директора Турда П.П.)

Впевнені, такі освітянські зустрічі сприяють розвитку професійних зв'язків та особистісному зростанню кожного учасника, дозволяють обмінюватися досвідом та реалізовувати нові ідеї.

0 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page