top of page
Пошук

Вітаємо Погрібну Діану - призерку II (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії Наук України



Вітаємо Погрібну Діану - призерку II (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії Наук України

Щасливський ліцей щиро вітає ученицю 9-Б класу Погрібну Діану та її наукового керівника вчителя-методиста Короб Любов Микитівну із визначним досягненням – зайнятим 2-м місцем у II (обласному) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України!

Робота Погрібної Діани на тему «Математична модель та розрахунки ефективності використання сонячної електроенергії» була представлена у відділені математики. Журі високо оцінило роботу (84 бали, що є на 2 бали нижчим показником від абсолютного результату), відмітивши її яскраво виражений прикладний аспект.

Актуальність роботи не викликає сумнівів: загальноекологічні причини, проблеми забезпечення електроенергією під час російської агресії в Україні та безперервні атаки агресора на енергетичну інфраструктуру перед країною постала гостра потреба у пошуку альтернативних шляхів генерації енергії. Дослідження присвячено вивченню та аналізу питань, пов’язаних із відкриттям СЕС, адже сонячна енергія – енергія майбутнього.

Нам не байдужа доля нашого села. Ми горді тим, що свідомі учні та учениці нашого ліцею, викладачі, молоде покоління односельців мріє про відродження та процвітання нашого ліцею, парку, села та всього регіону. І вже зараз ми повинні думати, яку країну ми залишимо своїм нащадкам.

Тож, вітаємо Діану та її наукового керівника! Сподіваємось, що їхня робота неодмінно отримає практичну реалізацію та одного дня допоможе у розв'язанні нагальних питань енергетики України. Ваш успіх – це не тільки ваша особиста перемога, але й гордість для ваших батьків, вчителів та всієї нашої школи. Це – показник високого інтелектуального потенціалу і початок довгого та успішного шляху в науці та житті.


9 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page