top of page
  • Facebook
Пошук

ГОСТІ У НАШОМУ ЛІЦЕЇ: ВІТАЄМО ГАЛИНУ КОЛОМОЄЦЬ ТА НАТАЛІЮ БОВТРУК



ГОСТІ У НАШОМУ ЛІЦЕЇ: ВІТАЄМО ГАЛИНУ КОЛОМОЄЦЬ ТА НАТАЛІЮ БОВТРУК.

Сьогодні до Щасливського ліцею завітали науковиця Галина Коломоєць з Інституту модернізації змісту освіти та письменниця-казкарка Наталія Бовтрук. У межах благодійної акції «Українським дітям – українську книжку» гості подарували учням і вчителям шквал позитивних емоцій, і разом з тим поповнили фонд шкільної бібліотеки сучасними українськими книжками.

   Галина Коломоєць – давній друг щасливчан. Учителі вже не один рік знають її як натхненного високопрофесійного фахівця з невичерпною енергією, тож з нетерпінням чекали на творчу зустріч. І очікування не виявилися марними! Пані Наталія Бовтрук презентувала дітям літературний твір «Як природа допомогла Україні» – віршовану, майже фантастичну та водночас правдиву казку з яскравими малюнками про те, як не лише люди, а й природа боронить українську землю від ворога. Під час презентації, діти активно долучилися до обговорення твору, а найактивніші та найуважніші отримали подарунки від казкарки.

   Поетеса не тільки поділилася творчими секретами, а також побажала дітям писати, читати, творити та розвивати свої таланти у літературному клубі Щасливського ліцею. Сподіваємося, що подаровані книги принесуть багато радості від читання, цікаві враження та корисні знання.

   Будьмо справжніми книголюбами !

Українським дітям - українську книгу

Nataliia Bovtruk

Коломоєць Галина


0 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page