top of page
Пошук

ДЕНЬ МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВ’Я У ЩАСЛИВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ




ДЕНЬ МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВ’Я У ЩАСЛИВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ

Щорічно 10 жовтня у світі проходить День ментального здоров’я. Це день, коли увага людства звертається на проблеми, пов’язані з психічним станом людини, обізнаністю про профілактику ментальних розладів, способи турботи про ментальне здоровʼя та для підтримки людей з подібними захворюваннями.

Говорячи про ментальне здоров'я дітей, слід розуміти, що це є важливою складовою їх загального добробуту та розвитку. Стосується це емоційного, соціального та психологічного стану дитини.

Цьогоріч, дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) разом із громадською організацією «Рух Олександра Педана «JuniorS» реалізували низку активностей з нагоди цього дня. Школам було запропоновано проведення класних години, розмов та майстер-класів, які дали дітям більше обізнаності у питанні важливості збереження ментального здоров’я.

Також, одним з активностей сьогодні став флешмоб «Руханка сили» для підтримки ментального здоров’я дорослих та дітей, до якої, втім і долучилися учні та педагоги нашого ліцею!

Декілька простих, проте змістовних та корисних рухів сьогодні допомогли українцям відчути землю під ногами, спокій та власні сили. Та і насправді дану психологічну розминку можна виконувати щодня, як поштовх до покращення самопочуття та вдалого розвитку особистості.#руханкасили #тияк #Junior#UNICEFUkraine#МіністерствоосвітиінаукиУкраїни

 


0 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page