top of page
Пошук

День, освячений духом єдності та патріотизму

Соборність – багатогранне та воістину сакральне поняття для українців. Воно включає в себе міріади значень – всеєдність, неподільність, сила народу, національний дух, зібрання… Соборність України – це результат довгої боротьби нашого народу за свою свободу та незалежність. Це бажання, яке живе в душах нових поколінь українців та обов’язково допоможе їм вирости гідними громадянами своєї держави.

Із нагоди Дня Соборності України, який щорічно відзначається 22 січня, в ОНЗ Щасливський НВК відбулася низка виховних заходів, до яких активно долучилися і школярі, і педагоги.

Урочисто, піднесено розпочався сьогоднішній день – актив Шкільного дому привітав учнів, вчителів, персонал закладу з Днем Соборності України. Гімн України, який звучав із уст кожного школяра, засвідчив, що в єдності – сила народу.

Вихованці закладу долучилися до Всеукраїнського телемосту єднання «Схід і Захід разом назавжди» із 16 регіонами країни.

Традиційним для свята Соборності стало створення живого ланцюга єдності під символічною назвою «В день Злуки – тримаємося за руки». Для нашої шкільної родини він став знаком духовної єдності та солідарності з усією країною.

Тож, нехай цей день стане для нас нагадуванням про те, що ми повинні бути гідними високої мети – процвітання соборної незалежної демократичної України, продовження героїчних досягнень наших предків та примноження їхньої слави.





1 перегляд0 коментарів

Comentários


bottom of page