top of page
Пошук

ДЕНЬ ПОДАРУНКІВ ТА ДОБРИХ СПРАВ: ПРО ВАЖЛИВЕ ЗНАЧЕННЯ 6 ГРУДНЯ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ




День подарунків та добрих справ. Про важливе значення 6 грудня для українців.

Цьогоріч календар українців зазнав змін. Тож приємно відзначити, що на 6 грудня припадає одразу два важливих свята: День Збройних сил України та День святого Миколая.

Вчора Щасливський ліцей, його друзі та гості долучилися до проведення заходів, присвячених цим святам. У цей особливий день ми відкрили серця для добра, вшановуючи святого Миколая, а ще – зібрали козацьке коло з нагоди Дня Збройних сил України, де спільно зі старшими джурами була проведена посвята молодших учнів ліцеїв Пристоличної громади у джури-котигорошки.

І нарешті – про все детальніше!

Зібралися у ранню пору три ліцеї, десятки джур та майбутні котигорошки. І наповнилося козацьке коло куренів громади маленькими козачатами. Маленькими, проте дужими, волелюбними, сміливими та активними учнями, які прийняли та усвідомили, що за ними – майбутнє.

Новостворені рої котигорошок вшанували та висловили подяку всім військовим – справжнім янголам-охоронцям України, котрі з невичерпною мужністю та відданістю захищають незалежність та безпеку нашої країни. Далі – показали себе, та й на інших подивилися! Всього 5 роїв, проте яка ж сильна атмосфера там панувала!

А пообіді завітав до нас добрий велетень Миколай України та його помічники, вихованці музичної школи. Чарівність цих людей подарувала дітям усмішки та тепло в душі. Коли люди профі своєї справи, перегляд вистави не може не викликати задоволення!

Від імені ліцею дякуємо всім причетних до проведення цього дня: об’єднавшись – ми сила.

Бажаємо всім мирного неба над головою та добра долі нашій неньці Україні! Святкуймо ці особливі дні разом із родиною та друзями, наповнюючи їх радістю та теплом. Зичимо всім чудового настрою, щедрих подарунків та незабутніх моментів!


0 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page