top of page
  • Facebook
Пошук

ДИТЯЧЕ СВЯТО В ЛІЦЕЇ, ДЕ РАДІСТЬ ТА СМІХ ПЕРЕМАГАЮТЬ ВІЙНУ



Дитяче свято в ліцеї, де радість та сміх перемагають війну.

У дні, коли війна намагається поглибити рану нашого суспільства, важливо зберігати в душах світло, і душевною подією цього тижня новорічне свято у стінах Щасливського ліцею.

У ліцейних коридорах витає атмосфера веселих святкових пригод, учнівські класи перетворилися на справжні ялинкові ліси та іноді на резиденцію ельфів, адже день у день учні з замріяними поглядами обмінювалися подарунками, даруючи один одному частинку свого тепла та уваги.

Учні та вчителі об'єдналися, щоб створити справжнє новорічне диво. Тепер кожен крок ліцеєм – це крок у світ казки!

Пообіді 22 грудня актова зала наповнюється Білосніжками, котиками, сніжинками, ельфами… Ой, та це ж наші учні! Здається, вони чекали цього понад рік, і ось нарешті збулося: творчість та натхнення перемогло, і святу бути!

Кожен новорічний костюм був відзначений. Не оминути й дитячі таланти: об’єднавшись, вони співають «Добий вечір тобі, пане господарю», вітають танцювальні колективи, активно взаємодіють із головними героями свята – Дідом Морозом та Снігуронькою. Це надихає, це сповнює серця радістю та кладе позитивний початок зимовим канікулам!

Шкільне свято Нового року – це час, коли навчання поєднується зі святковим настроєм, а кожен відчуває себе часткою великої сім’ї.

Нехай це новорічне дійство залишиться у пам'яті кожного учня та вчителя як світле, веселе та незабутнє свято, яке об'єднало нас у спільній радості та позитивних емоціях!

Зичимо всім магічного Нового року та яскравих святкових вражень!


0 переглядів0 коментарів

コメント


bottom of page