top of page
Пошук

ЗАСІДАННЯ ЛІТЕРАТУРНОГО КЛУБУ






Зустріч із письменником Мартином Якубом

Здавалося б, не може бути нічого спільного між детективом і математикою або ж фізикою. Але це лише на перший погляд. «Детективна література водночас і божевільна і математична», – стверджували французькі письменники брати Гонкури. Тож не дивно що серед щасливських ліцеїстів є чимало шанувальників цього жанру.

Загадковість, насиченість гострими подіями та стрімкий їх розвиток, пошук злочинців і розкриття їхніх злодіянь – ось ті ознаки детективних творів молодого українського письменника Мартина Якуба, що роблять його популярним.

12 березня до розгадування заплутаних інтриг детективних романів Мартина Якуба долучилися і юні щасливчани під час засідання Літературного Клубу.

Мартин Якуб – талановитий письменник, фіналіст літературного конкурсу «Смолоскип», премії «Книга року BBC». Митець поділився з ліцеїстами секретами написання своїх творів, розповів захопливі історії, що передували їх появі.

Розмова була настільки відвертою, що ліцеїсти навіть поділилися своїми власними історіями про спроби пера, про перші творчі успіхи та невдачі. «Чи кожен може стати письменником? Звичайно ж, ТАК!», – ці слова Мартина Якуба вселили віру старшокласників у свій власний творчий потенціал.


0 переглядів0 коментарів

Opmerkingen


bottom of page