top of page
  • Facebook
Пошук

«Золота осінь» – турнір з художньої гімнастики в с. Щасливе

Художня гімнастика – не лише вид спорту, а й окремий вид мистецтва! Це ремесло, яке потребує великої працелюбності, цілеспрямованості та рішучості боротися за перемогу над собою й над суперником. Тому цей вид спорту викликає повагу та захоплення, особливо коли ним займаються ще зовсім юні гімнастки, але сповнені грації та впевненості.

Усі ці якості щоразу демонструють учасниці турнірів із художньої гімнастики. Не виняток – й змагання, які відбулися цими вихідними – 6 листопада – на базі Щасливського НВК. Свої здібності та результати кропіткої праці мали змогу показати 130 учасниць турніру з Київщини віком від 4 до 12 років. Так, у ньому взяли участь 10 команд: с. Щасливе, с. Бортничі, міст Фастів, Славутич, Бровари, Яготин і чотири команди з Києва. Юні щасливчанки гідно відстояли честь своєї команди, посівши призові місця та отримавши відповідні нагороди.

Слід також зазначити, що турнір відбувся з дотриманням усіх карантинних вимог (подання сертифікатів про вакцинацію або довідок про відсутність захворювання на COVID-19).






4 перегляди0 коментарів

Comments


bottom of page