top of page
  • Facebook
Пошук

ЗУСТРІЧ З ТАЛАНОВИТИМ ПИСЬМЕННИКОМ: В ЦЕНТРІ УВАГИ – САШКО ДЕРМАНСЬКИЙ



ЗУСТРІЧ З ТАЛАНОВИТИМ ПИСЬМЕННИКОМ: В ЦЕНТРІ УВАГИ – САШКО ДЕРМАНСЬКИЙ.

8 грудня учні 3-4 класів Щасливського ліцею отримали неймовірну можливість зануритися в казковий світ слова разом із чи не найталановитішим і найпопулярнішим молодим дитячим письменником України – Сашком Дерманським.

Пан Сашко є літературним редактором дитячого журналу «Стежка», й сьогодні він створив низку неповторних та разючих творів, які захоплюють серця не лише дітей, а і їхніх батьків. Декілька з прозових творів Сашка Дерманського рекомендовані Міністерством освіти та науки України для читання в молодшій та середній школі, тож опісля зустрічі захоплені діти мали змогу відвідати автограф-сесію з письменником та придбати собі нову літературу.

Сьогодні наші маленькі читачі воліли довідатися секрети написання таких казкових оповідань, тож ставили 1001 питання, чим дуже порадували як автора, так і вчителів! Учні дізналися чимало цікавого про процес творчості, а сам Сашко поділився з маленькими читачами секретами створення казкових історій та, здається, відкрив нам його послідовників.

Зустріч із паном Дерманським точно лишила творчий слід у серцях наших дітей, надихнувши їх на нові висоти читання та творчості.


0 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page