top of page
Пошук

Зустріч із титаном: враження, досвід та натхнення



Зустріч із титаном: враження, досвід та натхнення

(Найсильніша людина планети серед дітей Щасливського ліцею)

Учні Щасливського ліцею завжди відкриті до нових знайомств і готові навчатися не лише у вчителів, а й у гостей школи! Особливо, якщо ці гості – професіонали у своїй галузі, які надихають на нові звершення та розвиток.

Цього разу вони зустрілися зі справжнім титаном сучасної важкої атлетики – Олексієм Новіковим, щоб не лише дізнатися більше про спорт, але й отримати поради та мотивацію для своїх власних досягнень. До речі, у 2020 році спортсмена було визнано найсильнішою людиною світу.

Величезна подяка йому за те, що залюбки відгукнувся на наше прохання відвідати школу. За його спиною – безліч перемог у змаганнях та чемпіонатах різних рівнів. Однак, сьогодні він став не лише символом фізичної сили, але й джерелом незрівнянного досвіду та мудрості для молодого покоління. Така зустріч для всіх учнів є поштовхом та мотивацією піти спортивним та здоровим шляхом. Олексій пропагує спорт, а ми хочемо донести до молоді те, що кожен може стати успішним, і не тільки в спорті; потрібно просто розвивати себе фізично, морально та духовно, не здаватися та йти вперед.

Наше знайомство пройшло у форматі інтервʼю, діти ставили багато запитань, отримали автографи та фото зі спортсменом. Діти дізналися про те, як важливо вести збалансований спосіб життя. Олексій поділився своїми секретами тренувань, розкривши важливі принципи та переконання, які допомагають досягти успіху не лише у спорті, але й у будь-якій сфері життя.

Сподіваємось, що така зустріч надовго запам’ятається нашим вихованцям! Бачити перед собою людину, яка здійснила неймовірний шлях до успіху, надихає їх мріяти велико та вірити у свої сили. Саме цього ми й бажаємо всім, хто почерпнув із сьогоднішнього заходу корисні уроки, поради та наснагу.


0 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page