top of page
Пошук

Київський обласний ХАБ з цифрових технологій на базі Щасливського ліцею.




«Нам треба навчитись керувати штучним інтелектом і не дозволити йому керувати нами, маніпулювати нашою поведінкою, емоціями, людською вразливістю.»

В Щасливському ліцеї розпочала роботу друга сесія Київського обласного ХАБу з цифрових технологій для вчителів закладів освіти Пристоличної громади:

«Цифрова трансформація освіти: використання сучасних електронних ресурсів та інструментів для підвищення рівня ефективності освітнього процесу».

Навчання-тренінги проходять в чотирьох локаціях:

- використання інструментів на базі штучного інтелекту для підвищення рівня ефективності навчального процесу;

- можливості та освітній потенціал платформи графічного дизайну Canva;

- функціонал та можливості інтерактивних навчальних додатків;

- використання засобів сервісу Google Sites для створення власних навчальних, методичних посібників, блогів, сторінок візитівок проєктів тощо.

Наше завдання: сформулювати єдиний підхід до використання ШІ в управлінській та навчально-виховній діяльності.

Таким діям нас закликає Резолюція щодо використання ШІ, яка прийнята Генасамблеєю ООН. І місія вчителя — сприяти створенню безпечних і надійних систем штучного інтелекту.

Це дасть можливість тим, хто сьогодні сидить за партами у майбутньому впливати на світові проблеми: екологію, голод, клімат, збереження здоров’я, освіту…

Нам треба навчитися керувати штучним інтелектом і не дозволити йому керувати нами, маніпулювати нашою поведінкою, емоціями, людською вразливістю.

Друга сесія ХАБу розрахована на два дні. У червні пройде третя сесія, по закінченні якої буде проведено тестування її учасників. Вчителі, які успішно пройдуть тестування одержать відповідний сертифікат.


6 переглядів0 коментарів

Comentarios


bottom of page