top of page
  • Facebook
Пошук

КОПІЙКА ДО КОПІЙКИ, А ТАМ ВЖЕ І ГРИВНЯ!



Копійка до копійки, а там вже і гривня!

До Всесвітнього дня заощаджень, 31 жовтня, Щасливський ліцей у рамках пілотного проєкту "Кар'єрно орієнтована школа" вперше організував справжнісінький офлайн-мініфорум «Гроші не сплять: секрети заощаджень» для учительства, старшокласників і старшокласниць!

 9 банків

 15 спікерів і спікерок

 безліміт тем для обговорень.

Після екскурсії ліцеєм представники та представниці керівних ланок провідних банків України разом зі старшокласниками та старшокласницями занурилися в історію заощаджень, а також поговорили про:

 розуміння власного бюджету та як ним управляти

 збереження та заощадження коштів

 інвестиції, кредити та депозити

 способи економії

 різновиди фінансових шахрайств та як від них уберегтися

 які hard і soft skills повинен мати банківський фахівець / банківська фахівчиня.

Старшокласники та старшокласниці отримали цінні практичні поради, перелік ресурсів для прокачування навичок із фінансової грамотності. Запрошені фахівці та фахівчині продемонстрували найвищий професіоналізм, тому діти мали змогу переглянути освітні серіали за темою і… затестити реальні банківські застосунки (а ще — одержати приємні презенти).

Щасливський ліцей висловлює окрему вдячність освітньому центру для педагогів, батьків і дітей «Я І МОЯ ШКОЛА» за сприяння в організації та проведенні заходу, а також Абанк , Банк Кредит Дніпро, Ощадбанк, KredoBank, Sense Bank, ПУМБ, JSC Ukreximbank, Райффайзен Банк, Укргазбанк за приділені час та увагу, найвідповідальніший і найщиріший підхід до організації дійства!

Ми переконані, що найкращі ідеї народжуються на стику експертиз, тому саме формат обговорень зі справжніми професіоналами своєї справи якнайкраще демонструє молоді, що фінансова грамотність — це не лише про предмет у школі, а й про життєво необхідні кожному в сучасному світі навички.

Ми прагнемо зробити цей захід щорічною традицією, тому неодмінно чекатимемо партнерів і партнерок, а також усіх охочих у 2024-му.

 


0 переглядів0 коментарів

コメント


bottom of page