top of page
Пошук

Літературно-мистецький конкурс серед дітей та їх батьків Пристоличної територіальної громади «Мені наснилась перемога.»



 У День української писемності стартує літературно-мистецький конкурс серед дітей та їх батьків Пристоличної територіальної громади «Мені наснилась перемога."

Усі ми живемо в однаково непростий час, але кожен по-своєму його сприймає. Шок і паніка минули, але на зміну прийшли «емоційні гойдалки». Хтось тихо плаче вечорами, переглядаючи стрічки новин в соціальних мережах, хтось гнівно коментує події, а хтось мовчить, тамуючи в душі біль і страждання, які несе ця потворна війна. Ми різні за психічною витривалістю, за віком, віросповіданням, світоглядом, але є те, що нас єднає, – це віра в Перемогу! Так буде! Цей день настане! І про це потрібно говорити часто й багато. Віршем, піснею, танцем, малюнком … Долаючи страх і сумніви, говорити про те, яким щасливим буде день, коли закінчиться війна, коли повернуться з поля бою сини й доньки, мріяти про те, яким буде життя після війни.

Саме тому літературно-мистецький конкурс серед жителів Пристоличної територіальної громади, який стартує в День української писемності, має назву «Мені наснилась перемога».

Усіх, кому болить ця тема, але з певних причин залишаються наодинці зі своїми думками й проблемами, хто відчуває в собі силу слова і хоче поділитися нею з іншими, хто вміє говорити через малюнок, чия творчість пройнята вірою в світлу Перемогу, запрошуємо взяти участь у конкурсі.

Пам’ятаймо: творчість – це духовна зброя, тож хай вона стане на сторожі нашого морального духу, нашої віри, пам’яті, совісті.


0 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page