top of page
Пошук

МАЛЕНЬКІ ЩАСЛИВЧАНИ НА «CHALLENGE FEST 2023»


МАЛЕНЬКІ ЩАСЛИВЧАНИ НА «CHALLENGE FEST 2023»

Активний початок жовтня видався в учнів Щасливського ліцею, адже 3 жовтня вони брали участь у всеукраїнському спортивно-масовому заході серед учнів та учениць «Challenge Fest»!

Даний фестиваль традиційно присвячується Дню Працівника освіти, а також є символічним Всеукраїнським Днем учнівського спорту.

Перший «Challenge Fest» був проведений у 2019 році за участю понад 120 000 учасників по всій території України, у 2021 році він залучив майже 160 000 здобувачів освіти, а вже сьогодні, у жовтні 2023 року, разом з учнями нашого ліцею, «Challenge Fest» об’єднав понад 162 тисячі заряджених на спорт дітей!

Сьогодні наші маленькі спортсмени та спортсменки мали змогу скуштувати безліч родзинок заходу, таких як челендж рухової активності, який передається між областями України, мінізмагання з цікавих для учнівської молоді видів спорту та інші рухові активності, деякі з яких демонстрували вихованці з Shyk Dance Studio, а також клубу бойових мистецтв Самурай.

Окрім цього, на території місця проведення заходу відбувалися майстер-класи, де кожен міг випробувати себе в різних видах спорту та обрати найцікавіший для подальших занять! Серед них можна було зустріти й щасливських чемпіонів-боксерів.

А ще, стовідсотковою окрасою заходу та хвилинками релаксу були вокальні та хореографічні номери від художніх гімнасток і старшокласниць ліцею.

Ось так масово, ефектно та з користю ми відзначили День учнівського спорту!

 


0 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page