top of page
  • Facebook
Пошук

«МЕНІ НАСНИЛАСЬ ПЕРЕМОГА»

Нам чужого не треба!

Не чіпайте й ви нашого!

Захистять Бог і небо

Для майбутнього кращого!

(«Схаменіться, вороги!» Л.Г.Кирієнко)

Ніяка війна не може заборонити нам мріяти, ніякі ракети не можуть змусити нас мовчати. Іноді так багато болю й сліз, що вони застрягають у горлі й не дають вимовити й слова, але життя триває, а поки пульсує кров, живе і мрія, і надія, і творчість, яка не знає кордонів, не має вікових меж, є нашими ліками проти життєвих втрат і нашою зброєю. Вона є потужним посилом ворогові: не можна перемогти народ, у якому живе творчий дух і непоборна віра у світлу Перемогу.

З метою забезпечення можливостей для особистісного розвитку та самореалізації в складних умовах війни в Україні, зміцнення віри в себе, виховання патріотизму, національної свідомості та вдячності тим, хто береже спокій громади, 27 жовтня, у День української писемності, стартував літературно-мистецький конкурс «Мені наснилась перемога» серед жителів Пристоличної територіальної громади.

Запрошуємо дорослих і дітей, учасників мистецьких студій, шкіл громади – усіх, хто має талант до написання прозових та поетичних творів, малювання картин, взяти участь у конкурсі й до 6 грудня 2023 року надіслати свої роботи на електронну адресу shchaslyvekonkurs@ukr.net або зареєструвати у бібліотеці Щасливського ліцею (каб.101)

Умови проведення та вимоги до робіт вміщені в Положенні про організацію та проведення конкурсу.





1 перегляд0 коментарів

Comments


bottom of page