top of page
  • Facebook
Пошук

МОТИВАЦІЯ УЧНЯМ ВІД ВИПУСКНИКІВ ЩАСЛИВСЬКОГО ЛІЦЕЮ



Мотивація учням від випускників Щасливського ліцею.

Днями до своєї альма-матер завітав випускник 2020 року Ілля Оліфан. Колись він був справним гравцем у футбол, захоплювався тхеквондо, а ще – показував відмінні результати ледь не на кожному уроці з усіх предметів потроху.

Сьогодні ж цей дорослий хлопчина є студентом Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, його майбутня професія – військовий пілот.

Під час зустрічі з дітьми нашого ліцею, Ілля ділився багажем, в тому числі духовним, який залишила альма-матер в розумі й серці як випускника. Він розповів про шлях формування його сильної особистості, що цьому посприяло, через що довелося пройти та що йому допомагало на шляху до здійснення мрії, до мети.

Відкриті уроки з нашим випускником мали повчальний характер: Іллі вдалося привернути дитячу увагу не тільки на те, якими літаками він вже керував, а й на головному завдання школи – навчити, виховати гідних своєї країни громадян.

«Подивіться, ось, у мене на телефоні немає жодної гри, ще від старших класів! Воно зайве, воно не посприяє вашому розвитку», – з посмішкою каже хлопець учням. А вони слухають, запам’ятовують.

Вдячні Іллі за візит до рідного ліцею, попри щільний графік навчання! Бажаємо сили цьому юнакові та чекаємо в гості знову!


0 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page