top of page
Пошук

"Найприємніший момент учительства: кар’єрне орієнтування в дії"


"Найприємніший момент учительства: кар’єрне орієнтування в дії"

У роботі вчителя є багато складних моментів, є багато виснажливих завдань і ще більше рутинних ситуацій, у яких важко швидко відчути результат своїх старань. Проте, є моменти, коли ми бачимо успіх наших учнів – невеличкий або значний – та коли їхні очі світяться задоволенням від нових відкриттів. І такими моментами варто насолоджуватися.

Привід пишатися вихованцями та надихатися роботою колег дає той факт, що вже троє наших вихованців, учнів старшої школи (Єлисеєв Микола, Варга Федір і Денисов Мирослав) дуально навчаються на базі Progress Tech. Цей науковий осередок об’єднує довкола себе початківців, ентузіастів та експертів із фізики, авіабудівництва та інженерії.

Progress Tech Ukraine засновано провайдером інтелектуальних сервісів PT-Americas (Х'юстон, штат Техас, США). Це – найбільший у Центральній і Східній Європі постачальник послуг для корпорації Boeing. Сьогодні одним із векторів роботи компанії є підготовка кваліфікованих інженерів та їхнє подальше працевлаштування в Україні.

Маємо надію, що ці починання наших учнів матимуть плоди у майбутньому. Що ми, прививаючи їм любов до науки, виховуємо майбутнє покоління УКРАЇНСЬКИХ інженерів, авіаконструкторів і експертів з авіабудівництва. А один із проєктів МАН Варги Федора, присвячений конструюванню елементів супутників типу CubeSat, буде мати подальшу підтримку експертів і практичне втілення. Впевнені, що й інші проєкти МАН та Стартапів старшокласників нам вдасться зреалізувати.

Велика подяка усім вчителям, які своїми зусиллями й часто власним прикладом прищепили цим діткам любов до науки, відкрили двері у світ пізнання. Наша праця недаремна. І такі моменти це показують. Маємо сподівання, що кількість учасників подібних (або цих) наукових проєктів на базі Progress Tech збільшиться. Ми апріорі маємо підтримувати таких талановитих дітей. Тим паче, що після Перемоги безпека нашої країни буде в руках цих спеціалістів.

Крок уперед, зроблений із відданістю улюбленій справі, – завжди крок до неминучого успіху. Це слова, звернені, як до учнів, так і до вчителів.

Дякую за вашу працю.


0 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page