top of page
  • Facebook
Пошук

"Незламний спорт". День фізичної культури та спорту в Щасливському ліцеї.





День фізичної культури та спорту в Щасливському ліцеї.

Колись Платон сказав: «Для краси і здоров’я необхідні не лише освіта в галузі науки і мистецтва, а й заняття фізичними вправами», і відтак по всьому світу зародився культ фізичної культури. Культ, який став нашою природною потребою, необхідною для гарного самопочуття. А в умовах воєнного стану, підйом фізичного та психологічного духу стає невід‘ємною складовою незламності громадян.

8 вересня учні та педагоги Щасливського ліцею долучилися до даного культу, провівши дружні змагання різного типу серед дітей з 2-11 класів. Так, учні початкової та середньої ланки мали змогу з дитячим азартом позмагатися проти своїх товаришів, відчути нотки чесної та дружньої конкуренції, причетності.

Старшокласникам дісталася не менш цікава та водночас серйозна місія: у вільному темпі, проте пробігти дистанцію, що дорівнюватиме дистанції між населеними пунктами Пристоличної ОТГ. Наприклад, 6 кіл – як від Щасливського ліцею до Пролісок, або 8 кіл – як від ліцею до Чубинського. Кожен учень мав змогу надати своїм пробігшим кілометрам символічності: 2,4 або 6 кілометра до перемоги.

Слід належним чином подякувати вчителям фізичної культури ліцею, адже це – профі, які щодня вдаються до масового залучення учнів до регулярних занять фізкультурою та спортом, що своєю чергою зміцнює здоров’я нашої молодої нації та посилює віру дітей у власні сили. Це люди, які сьогодні, попри вранішню повітряну тривогу, надали, здавалося б, звичайним естафетам – значущості та благої спрямованості.

Працюємо й надалі заради дітей, заради молодого майбутнього країни, та дякуємо за таку можливість Збройним Силам України!



1 перегляд0 коментарів

Comentários


bottom of page