top of page
  • Facebook
Пошук

Неповторний світ слова: зустріч дітей Щасливського ліцею з письменницею Юлітою Ран



Неповторний світ слова: зустріч дітей Щасливського ліцею з письменницею Юлітою Ран

У світі літератури існують творці, які не просто пишуть слова, а створюють своєрідні світи, якими так легко захопитися та в них поринути. У рамках шкільного літературного клубу любителі художнього слова, справжні поціновувачі та шанувальники чотирилапих друзів, а також ті, хто тільки починає відкривати для себе творчість письменників, зібралися, щоб відчути атмосферу творчого світу Юліти Ран – письменниці, чиї книги переповнені емоціями та мудрістю. Її творчість надихає та змушує задуматися над найважливішими питаннями життя.

Під час зустрічі письменниця презентувала неймовірно фантастичну, яскраву та кумедну книгу-комікс «Пес Патрон та Шкарпетковий монстр», але подробиць порятунку світу головним героєм авторка не розкрила, адже, як зауважила, діти мають прочитати й дізнатися все самі. Юліта поділилася з щасливськими дітьми своїми враженнями від написання книги. Вона розповіла про джерела натхнення, про те, як виникають персонажі та історії, а також про власні переживання у процесі написання.

Діти з цікавістю розпитували письменницю про її творчість і життя. Відповіді Юлії Ран були відвертими та дарували кожному присутньому нові роздуми та спогади.

Юлія Ран – це не лише письменниця, а й мудра філософиня, яка завдяки своїм творам допомагає зрозуміти сенс життя та приймати його з усіма його успіхами та негараздами. Її тепла, відверта особистість і талант вразили кожного, залишаючи після себе слід у серцях читачів. Зустріч із нею стала для учнів унікальною можливістю поринути у світ літературної магії та отримати невичерпне джерело натхнення.

Зустріч із письменником може підштовхнути дітей до більш активного читання, зробити книги більш привабливими та цікавими для маленьких читачів.


3 перегляди0 коментарів

Comments


bottom of page