top of page
  • Facebook
Пошук

Нові обрії партнерства

Сьогодні, в такий сонячний морозний та святковий день творчий колектив ОНЗ Щасливський НВК здійснив дружній візит до Олімпійського фахового коледжу ім. Івана Піддубного Національного університету фізичного виховання і спорту України.

Урочиста та по-справжньому знакова подія – підписання угоди з метою налагодження співпраці між нашими закладами в особі керівників Москаленка Олександра Вікторовича та Йовбака Юрія Юрійовича, стала початком спільних справ, проектів, задумів, нових звершень.

Директор ОНЗ Щасливський НВК привітав усіх присутніх, без перебільшення майбутню спортивну еліту України, з прийдешнім святом Водохреща, Різдвом Христовим та Новим роком. Переконливо звучало звернення до дітей про те, що успіх приходить тільки до тих, хто щось робить, наполегливо працює над собою. Саме це є ключ до успіху у футболі, математиці, гімнастиці чи хімії, боксі чи географії!

Господарі Олімпійського коледжу дуже гостинно прийняли наших артистів у своїй затишній залі. Панувала тепла, невимушена та щира атмосфера.

Учні ОНЗ Щасливський НВК подарували тепло своїх сердець усім присутнім. Це – багаторазові призери чемпіонатів України SHYK DANCE STUDIO, переможці міжнародних турнірів з художньої гімнастики, колектив спортивно-бальних танців «Діамант-Еліт», переможець та призер районних конкукрсів хоровий колектив «Щасливські акварелі», солісти, творчий колектив 10-А класу. Приємно зазначити, що учасниками заходу стали учні з 1 по 11 клас - більше ніж 120 дітей.

Нехай свято Водохреща подарує всім добро, надію, щастя та успіх!

І нехай партнерство між нашими закладами лише зміцнюється та процвітає!





4 перегляди0 коментарів

Comments


bottom of page