top of page
  • Facebook
Пошук

ОСІННЄ ТАБОРУВАННЯ «СОКІЛ» («ДЖУРА») 2023: ЯК ВОНО БУЛО?




ОСІННЄ ТАБОРУВАННЯ «СОКІЛ» («ДЖУРА») 2023: ЯК ВОНО БУЛО?

Сьогодні в Щасливському ліцеї завершилося осіннє таборування куренів дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

За два дні, курені - представники ліцеїв Пристоличної громади пройшли всі етапи таборування, чесно та гідно, у дружній боротьбі опановуючи навички непростого військового ремесла.

За цей час діти згуртувалися, спробували себе у туристичній справі, пройшли вишкіл теренової гри, а також повсякчас демонстрували свою спритність та кмітливість. Як відпочинок – вечірня ватра, пісні, душевні розмови.

Окрім екскурсу в історію, пізнання звичаїв та традицій козацької доби, учні не забували й про сьогодення: вони відвідали майстер-клас з основ надання домедичної допомоги, ознайомилися зі зразками озброєння ЗСУ, а під час зустрічі із працівниками ДСНС навіть мали змогу спробувати загасити імпровізоване багаття.

Захід відбувся за підтримки Пристоличної сільської ради в особі її керманича, Миколи Каськіва, а також Управління гуманітарного розвитку та охорони здоров’я нашої громади.

Окрім того, сьогодні на захід завітав Василь Гармашов – випускник нашої школи, який наразі є військовим, боронить нашу країну від ворога та примножує славу своєї рідної землі. Від імені всього свого батальйону він подякував нам за допомогу воїнам – за подароване авто, яке будуть використовувати для перевезення поранених з передової, за смаколики та речі, які школа постійно передає військовим. На знак вдячності Василь подарував ліцею прапор свого батальйону – важливий символ віри, єдності та сили.

Ці дні показали, наскільки наші діти дужі, спритні, мужні, натхненні, націлені на досягнення результату. Хочемо побажати юним Патріотам наснаги та впевненого руху назустріч новим завершенням! Цілковито впевнені, що вони неодмінно змінять долю України на краще, щиро любитимуть свою рідну землю та поважатимуть їх безцінну культурну спадщину!


0 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page