top of page
  • Facebook
Пошук

Прес-конференція з міжнародним освітнім експертом Арі Покка в Щасливому

Раді та горді повідомити про те, що у рамках свого візиту в Україну міжнародний освітній експерт, тренер та автор програми «Академія ефективного шкільного управління» Арі Покка завітав сьогодні до ОНЗ Щасливський НВК. На базі нашого закладу було проведено прес-конференцію на актуальну для української освіти тему «Ефективне лідерство керівника освітнього закладу в умовах системного реформування української школи».

До зустрічі також долучилися Президент асоціації «Відроджені гімназії України» Ярослав Турянський, віце-президент асоціації Тетяна Жорницька, а також Олександра Войчишин – директор Заліщицької державної гімназії, експерт Microsoft Showcase School, які наразі є менторами тренінгового курсу для новопризначених керівників ЗЗСО «Академія ефективного шкільного управління Арі Покки» від проєкту «Навчаємось разом». Крім того, у прес-конференції взяли участь начальник Управління гуманітарного розвитку та охорони здоров'я Пристоличної сільської ради Андрій Хоменко та завідувач відділу управління закладами освіти КНЗ КОР «Київський Обласний Інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» Сергій Сушко.

У ході заходу учасники обговорили базові принципи ефективного шкільного управління, засновані на дослідженнях і сучасних стандартах менеджменту освіти. Ari Pokka ознайомив присутніх із основними концепціями авторської моделі побудови успішної школи.

Сподіваємося на те, що сьогоднішній захід був корисною вступною бесідою про шляхи розвинення навичок ефективного лідерства та впровадження системних змін в освіті на рівні управління. Маємо надію на подальшу співпрацю з Арі Покка та обмін досвідом щодо шкільного менеджменту вже найближчим часом!








0 переглядів0 коментарів

ความคิดเห็น


bottom of page