top of page
  • Facebook
Пошук

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИМИ ХВИЛЯМИ: ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИЦЕЮ ДЕРЖПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ




ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИМИ ХВИЛЯМИ: ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИЦЕЮ ДЕРЖПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

1 листопада у Щасливському ліцеї відбулася зустріч із представницею Державної прикордонної служби України. Профорієнтаційний захід був проведений для учнів 10-11 класів із метою інформування молоді щодо особливостей роботи Держприкордонної служби.

Обговорили питання місії даної установи для безпеки держави, а також вимоги до кандидатів на роботу у прикордонній службі. Особлива увага зверталась на наявність мотивації до військової служби. Окрім цього, дітей повідомили, що кандидати мають можливість пройти психолого-педагогічний відбір, показати особисту фізичну підготовку та психологічну стійкість.

Проведення таких тематичних зустрічей для школярів має низку важливих переваг, серед яких – підвищення національної свідомості, навчання громадянській відповідальності, виховання поваги до служби та, перш за все, можливість планування майбутньої кар'єри.

Вдячні представниці Державної прикордонної служби за те, що посприяла підвищенню рівня обізнаності про національну безпеку. Вона створила можливість для співпраці між молоддю та прикордонниками, що є важливим кроком у зміцненні громадянської самосвідомості юних українців.

Надалі Державна прикордонна служба України запрошує відповідальних, патріотично налаштованих, фізично підготовлених молодих людей розпочати кар’єру у її лавах.


0 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page