top of page
  • Facebook
Пошук

РІВНЯЙСЬ! СТРУНКО! У ЩАСЛИВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ ОЛІМПІЙСЬКІ ДНІ!



РІВНЯЙСЬ! СТРУНКО! У ЩАСЛИВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ ОЛІМПІЙСЬКІ ДНІ!


Початок цього тижня наш ліцей зустрів не тільки жовтневим позолоченим листям у пришкільному парку, а ще й тематичними олімпійськими днями!

Ініціатива проведення тематичних уроків або днів, присвячених Олімпійським іграм, не є новою для нашого ліцею: ми приєднуємося до цього марафону щороку, й надалі намагаємося приділяти увагу спорту не тільки під час таких тематичних тижнів.

Метою цього проєкту є розвиток рухової активності дітей засобами гри, а також навчання дотримання ключових олімпійських принципів: дружба, повага, досконалість. «Олімпійські» заходи, котрі проводилися у Щасливському ліцеї, відбувалися у формі рухливих та навчально-пізнавальних ігор.

Так, до прикладу, у понеділок ми спостерігали за динамічною грою у баскетбол серед учнів шостих класів. Участь брали як хлопці, так і дівчата, й кожна команда показала гідний результат. А той азарт та запал у дитячих очах були невимовно яскраві!

А ось у вівторок учням сьомих класів було запропоновано долучитися до брейн-рингу «Олімпійськими просторами». Проста, на перший погляд, вікторина про минуле та теперішнє такого явища, як Олімпійські ігри. Школярі мали можливість довести, що вони дужі не тільки на уроках фізичної культури, а ще й в інтелектуальних змаганнях!

Пишаємося тим, що виховуємо всебічно талановите майбутнє!


0 переглядів0 коментарів

Commentaires


bottom of page