top of page
Пошук

СВЯТО ВАЖЛИВОЇ ПРОФЕСІЇ: ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ У ЩАСЛИВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ

Оновлено: 26 лют.



СВЯТО ВАЖЛИВОЇ ПРОФЕСІЇ: ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ У ЩАСЛИВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ

Напередодні Дня вчителя, 27 вересня, у стінах нашого ліцею відбувся святковий концерт-привітання для наших педагогів, організований за ініціативи Відділу культури Управління гуманітарного розвитку та охорони здоров’я Пристоличної сільської ради.

У ході святкової програми звучали близькі серцю українські мотиви. Педагоги ліцею та садочку мали змогу насолодитися талантами працівників Відділу культури: це і пронизлива гра саксофоніста Олександра Сивака, і сольно-дуетні номери Олександра та Юлії Ожеховських. Вловили ми й запальні нотки гри на баяні Олександра Лузана, а на добрих словах дякуємо ведучій – Оксані Крячковій. Дякуємо цим талантам за те, що мали змогу надихнутися легкою, осінньо-святковою атмосферою.

Кожен з педагогів сповна відчув, що їхня робота – це насправді священна місія, яку вони щороку виконують з повагою та любов'ю до дітей. День вчителя – це день визнання великого педагогічного внеску у формування майбутнього.

Цього року День працівника освіти для нас особливий, адже восени 2023 року нашому ліцею виповнилося 40 років! З цієї нагоди звучали слова вдячності кожному, хто стільки років поспіль виховує майбутнє нації!

Саме за підтримки голови Пристоличної сільської ради Миколи Каськова та Управління гуманітарного розвитку, вчителі отримали подяки за сумлінну та багаторічну працю у справі навчання та виховання зростаючого покоління!

Вчителі покликані відкривати двері до нових світів для своїх учнів, тож нехай наші зусилля завжди будуть цінуватися та пам'ятатися!


1 перегляд0 коментарів

Comments


bottom of page