top of page
  • Facebook
Пошук

«СОКІЛ (ДЖУРА)» 2023: ПОЧАТОК ПОКЛАДЕНО



«СОКІЛ (ДЖУРА)» 2023: ПОЧАТОК ПОКЛАДЕНО

Раді повідомити, що 19 жовтня 2023 року на базі Щасливського ліцею стартував новий сезон військово-патріотичної гри «Сокіл (Джура)»!

Гра, покликана розвивати патріотичне та морально-етичне виховання школярів, засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи. Гра заснована на традиціях козацького кола, вільного народного віча, і являє собою добровільне об'єднання дітей для виконання завдань гри.

Проте сьогодні, рої-учасники гри та учні ліцею, окрім відкриття сезону, долучилися до ще однієї важливої місії. Під час урочистостей відбулася щемлива подія: учнями ліцею було передано ключі від автомобіля, який був придбаний з вересневих донатів.

Мікроавтобус «Volkswagen» передано воїну військової частини 3018, а точніше – нашому земляку, Стеценку Артему, який знаходиться на передовій, в районі Бахмута.

Ключі отримав його однополчанин, наш випускник Ткачук Максим разом із семикласницею, донькою Артема – Веронікою. Одразу після вручення, Максим відправився на Бахмут, аби мікроавтобус якнайшвидше почав виконувати важливу роботу – евакуацію поранених бійців з поля бою.

Далі на учнів ліцеїв Пристоличної громади чекає дводенне таборування, тож очікується ще багато цікавих та корисних забав!

 


3 перегляди0 коментарів

Comentários


bottom of page