top of page
Пошук

СТАРТ II ЕТАПУ ЗМАГАНЬ «ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ШКІЛЬНИХ ЛІГ ПЛІЧ-О-ПЛІЧ»




Старт II етапу змагань "Всеукраїнських шкільних ліг Пліч-о-пліч"

Масштабний спортивний проєкт, який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського з лозунгом «Разом переможемо!»

Серед почесних гостей - амбасадорка Бориспільського району шкільних ліг пліч-о-пліч Олена Деревенко, легендарний футболіст Владислав Ващук, а нині військовослужбовець Нацгвардії, а також гравець ФК Шахтар – Іван Петряк, Заслужений тренер України Валерій Рудаков та майстер спорту України з футболу Сергій Карпенко.

Команди Пристоличної громади змагалися у баскетболі та чирлідингу, змагання по футзалу відбудуться вже найближчим часом.

Серед них команди :

Баскетбол:

Щасливський ліцей - «Медведі», «Відважні»

Великоолександрівський ліцей - «Вільні»

Дударківський ліцей - «Альфа»

Чирлідинг:

Щасливський ліцей -«Sweety crew”, «Джумба Crew»

Великоолександрівський ліцей - колектив «Гранд-Вікторія-Еліт»

Футзал:

Щасливський ліцей - «Котигорошки», «Гайдамаки»,«Кобзарі», с.Проліски «Козаки»

Великоолександрівський ліцей - «Алекс», «Прометей»

Дударківський ліцей - «Атлетик», «Сталь»

Під час змагань пролунав сигнал повітряної тривоги, але і це не завадило юним спортсменам продовжити змагання. Команди чирлідингу завзято змагалися в укритті, даруючи запальну атмосферу кожному.

По закінченню тривоги свої змагання продовжили баскетбольні команди, які показали неймовірне завзяття. Учні продемонстрували фізичні та технічні здібності. Кожен матч був насичений напруженими моментами.

Підтримали неймовірну атмосферу юні учасники студії спортивного танцю, їх драйвовий виступ подарував захопливі емоції, а рухи змусили серця битися швидше. Вразив також і виступ талановитої співачки Ярослави Бойченко разом з колективом, пісня наповнила зал відчуттям радості, захоплення та великого натхнення, а душа кожного співала разом з виконавцем.

Пліч-о-пліч це спортивні змагання, розроблені відповідно до світового та європейського досвіду. Головна мета проєкту - створити атмосферу спортивного свята серед учнів шкіл України, а також збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі та ведуть здоровий спосіб життя!


0 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page