top of page
  • Facebook
Пошук

Такий очікуваний і такий зворушливий день. Випускний 2024



Такий очікуваний і такий зворушливий день. Випускний 2024

 Шановні випускники!

   У цей особливий травневий день із вірою, світлими думками та трішки з сумом ми озираємось на шлях довжиною в 11 років.

Ми дякуємо за стійкість учителям, за довіру – батькам, за жагу до навчання – дітям. Безмежна вдячність воїнам ЗСУ.

   На вашу долю випали нелегкі часи. Історичний період нашої України – війна з російським агресором, яка увійде до підручників історії, як велика вітчизняна війна. Війна, пам'ять про яку ви пронесете крізь десятиліття і яку пам’ятатимуть наші з вами нащадки.

   На вас, шановні випускники, сьогодні дивиться вся наша Щасливська громада, вся Україна, весь світ. Думають, що ви зникли, принишкли, взяли паузу, загубились – але це далеко не так. Війна, безсумнівно, залишить відбитки, рубці на наших душах, проте вони не повинні стати нашою слабкістю. Вони мають бути вічним нагадуванням про ціну свободи, честі називати себе українцем…

   Сьогодні ви виходите зі стін Щасливського ліцею сповнені сил і енергії, готові творити майбутнє нашої України.

   Виходите переможцями… І Україна, і світ чекає на ваші великі досягнення, звершення, перемоги.

   Зараз не час скаржитись на життєві проблеми, опускати руки через постійні повітряні тривоги та не завжди втішні повідомлення з фронту. А як важко там тим хлопцям, які сидять в окопах і тримають синє небо над нашою головою, знають тільки вони та сам Бог.

   Ми вдячні їм за те, що вони все роблять для того, щоб ви не брали у руки автомат. Щоб ми не чули звуків вибухів. Щоб ми були надійним тилом для них.

   Сьогодні для вас відкриваються нові горизонти, нові обрії. Це ваш час. Розправте крила, наповніть легені повітрям і полетіть писати Історію: свою, Щасливого, України.

Бо хто ж, як не ви! Молоді, освічені, сповнені сил і енергії.

  Так складається доля, що нашій знекровленій Україні потрібні реставратори, лікарі, будівельники, волонтери, миротворці.

Усі ті, які будуть відбудовувати нашу Україну.

Україна чекає на молодих людей, які люблять український народ, людей, які готові вступити у боротьбу, щоб світ ніколи у майбутньому не зазнав жахіть війни.

   Будьте сильними духом. Будьте вірними собі та своїй країні. Не бійтеся помилок. Помилка – це досвід, який робить тебе більш цінним як особистість.

   Пам’ятайте: любити Україну — це не одягнути вишиванку і кричати, що любиш Батьківщину.

Робіть для неї добро, творіть добре, приносьте користь. Ось тоді ви по-справжньому любите Україну.

   Шановні випускники!

   Вам змінювати світ, змінювати людей. Тож, будьте цими змінами, трансформуйте себе на краще, живіть у свободі, наповнюйте серця добром і любов’ю.

   Не стійте на місці, не кричіть серед пустелі, а йдіть, йдіть... Інакше ви ніколи не побачите тієї України, про яку ви мріяли на уроках, майбутнє якої обговорювали на дискусіях.

   Згадуйте свою школу, свою alma mater, своїх вчителів-наставників, бо вони допомагали вивести вас на дорогу життя. Ви разом долали труднощі, разом раділи перемогам, підтримували один одного у важкі хвилини. Всі ці уроки, що ви отримали, стануть вашим незмінним дороговказом у дорослому житті.

   Усі ці роки були незабутніми, і КОЖЕН із вас залишив у серці ліцею свій унікальний слід. Завжди пам’ятайте про це, єднайтеся і гуртуйтеся, бо «громада – це великий чоловік».

Бажаю вам успіхів, натхнення та щастя на кожному кроці вашого життєвого шляху. Впевнено крокуйте вперед, і нехай ваша дорога буде встелена яскравими зірками.

   Вперед до Перемоги!




10 переглядів0 коментарів

Commentaires


bottom of page