top of page
Пошук

Традиції "Останнього дзвоника"



Традиції "Останнього дзвоника".

Є така традиція у Щасливському ліцеї, коли випускники на знак вдячності своїм вчителям дарують театральну виставу на останній дзвоник. Цьогоріч учні представили чудову виставу «Дім мого серця». Цей жест не тільки свідчить про повагу і вдячність, але й підкреслює міцний зв’язок між учнями та вчителями, який сформувався протягом років навчання.

   Вистави театральної студії є «Експромт» завжди стають справжньою окрасою свята, дарують радість і позитивні емоції всім присутнім.

   Вистава «Дім мого серця» нагадала нам про важливі цінності, які ми повинні культивувати у своєму житті. Вона розповіла про те, що кожна людина повинна збудувати Дім свого серця, де не буде місця брехні, ненависті, заздрості, злоби та страху зради. Коли ми зможемо створити такий Дім і наповнити його Любов'ю, Вірою, Добром, Радістю, Дружбою та Надією, ми знайдемо справжні крила, що піднесуть нас до нових вершин.

   Висловлюємо щиру подяку нашим талановитим учням та їхнім наставникам за цей прекрасний подарунок, який залишиться в наших серцях на довгий час.


1 перегляд0 коментарів

Comments


bottom of page