top of page
  • Facebook
Пошук

Трансформація освіти Київщини. У Щасливому проведено завершальну сесію "Цифрового освітнього хабу 1.0"




Трансформація освіти Київщини. У Щасливому проведено завершальну сесію "Цифрового освітнього хабу 1.0"

На базі Щасливського ліцею відбулася фінальна сесія регіонального практикуму педагогічних працівників «Нові виміри української освіти на шляху реалізації Концепції «Нова українська школа»: трансформація філософії, цифровізація освітнього процесу та пріоритети розвитку». Захід відбувся в рамках І етапу проєкту «Цифровий освітній хаб Київщини 1.0» і зібрав провідних фахівців освітньої галузі області.

Реалізація даного проєкту стала можливою завдяки сприянню Київської обласної військової адміністрації та Управління гуманітарного розвитку й охорони здоров’я Пристоличної сільської ради. Практикум проведено у співпраці з КУ «Пристоличний центр професійного розвитку педагогічних працівників» та ТОВ «TATL Technology».

У ході зустрічі своїми думками щодо перспектив інтеграції освітніх інновацій в освітній процес і підвищення кваліфікації педагогів поділилися заступник голови КОВА Жанна Осипенко, очільниця департаменту освіти й науки КОВА Ярослава Тростянська, начальник відділу освіти УГР Віта Денисенко, директор КУ «ЦПРПП» Ірина Тригуб, директор ТОВ «TATL Technology» Олексій Кошевець і менеджер цієї компанії Марина Лютинська.

Протягом 2023-2024 н.р. у рамках проєкту «Цифровий освітній хаб Київщини» було проведено три основні практичні сесії, де були представлені новітні технологічні рішення та платформи для організації сучасного освітнього процесу. Учасники хабу познайомилися з цифровими методичними розробками, дізналися про особливості роботи з електронним документообігом і впровадження інструментів ШІ.

Особливу подяку висловлюємо модераторам проєкту – заступникам директора з навчально-виховної роботи Олені Волоховій та Олексію Круговому, а також спікерам і співорганізаторам тренінгів проєкту: вчителям Щасливського ліцею Наталії Поліщук, Олександрі Русавській, Світлані Мороз, Наталії Бойко, заступнику директора Великоолександрівського ліцею Ірині Бойченко, вчителям Дударківського ліцею Юлії Піддубчак і Юлії Гоголь. Вдячність керівництву ліцеїв Пристоличної громади – Ірині Чорній та Ігорю Давиденку за сприяння в проведенні практикуму і спільній реалізації проєкту.

Маємо впевненість дати старт «Цифровому освітньому хабу Київщини» з індексом 2.0 у наступному навчальному році. Він має всі шанси стати справжнім центром інновацій, що надихатиме та підтримуватиме освітян у їхньому прагненні створити сучасне, динамічне цифрове освітнє середовище.


1 перегляд0 коментарів

Comments


bottom of page