top of page
Пошук

ТРИМАЙМОСЯ ТА ЄДНАЙМОСЯ ЗАДЛЯ ЗДІЙСНЕННЯ СПІЛЬНОЇ МРІЇ!



Тримаймося та єднаймося задля здійснення мрії!

Цього року ми відзначаємо 105-у річницю проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки.

Традиційно в цей день учні та вчителі Щасливсього ліцею обʼєднуються у велике коло як символ єдності, соборності та незалежності нашої великої країни.

Майже півтори тисячі юних щасливчан та дорослих створили у цей день "Коло єдності". Міцно за руки взялися понад 250 діток ВПО, війна яких вигнала з Куп'янська і Бахмута, Волновахи й Мар'янки та тепер Щасливе стало для них прихистком.

Соборність України з кожним роком набуває особливого значення. Війна ставить випробування перед кожним українцем, вимагаючи об'єднання для відстоювання своєї територіальної цілісності. В ці важкі часи соборність України виявляється у єдності народу навколо спільної мети – захисту своїх прав і свобод, боротьби за мир та безпеку для майбутніх поколінь.

Попри випробування, український народ продовжує боротьбу, проявляючи незламність, солідарність та сили духу. Жертви, що приносить війна, змушують ставати ще сильнішими. У таких складних умовах соборність України стає фундаментом національної єдності, єдинства бажань і цілей народу.

Нехай міцна соборність стане запорукою перемоги, а душі українського народу наповниться надією та вірою в щасливе й процвітаюче майбутнє.

Наша сила - в єдності.



0 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page