top of page
Пошук

У благодійності наша сила!



У благодійності наша сила!

Понад 560 днів минуло з початку вторгнення росії в Україну. Понад 560 днів, як українці розділилися на тих, хто захищає та тих, хто допомагає. Хоч і розділилися, проте все одно лишилися об’єднаними як ніколи, і працюють у важливому та синхронному тандемі.

Щасливський ліцей - це осередок, де є і ті, і ті: з перших днів вторгнення учні та батьки, вчителі та випускники школи допомагали країні так, як дозволяли їм власні сили та можливості. Благодійні ярмарки, аукціони, вільні донати, конкурси... Жоден захід не проходив без поставленої благої цілі - якомога скоріше наблизити перемогу України.

До прикладу, цього року на святі Першого дзвоника діяла нова ініціатива, згідно з якою першовересневі святкові букети учні та батьки конвертували у вільний донат. Тоді вдалося зібрати солідну суму, яка поклала початок нашому великому збору на авто для нашого захисника, випускника Щасливського ліцею.

Але ми не зупиняємося! Днями вчителі ліцею запропонували провести благодійний футбольний матч за участі чоловіків-педагогів та хлопців-старшокласників. Відтак, в одну команду об‘єдналися вчителі інформатики, хіміки, фізичної культури та директор ліцею!

"Квитком" на поле був вільний, проте непримусовий донат.

Футбол завжди був тим, чим жило село Щасливе. Це наша візитівка, гордість, наш стиль життя. Тож вважаємо, що товариський матч став важливою розрядкою в кінці тижня і для дітей, і для педагогів. Об’єднані дружнім азартом та спільною метою, хлопці нашого ліцею з користю провели після урочний час, за що не можемо не подякувати Збройним Силам України!


1 перегляд0 коментарів

Comments


bottom of page