top of page
  • Facebook
Пошук

«У нашій пам’яті вони назавжди залишилися»



«У нашій пам’яті вони назавжди залишилися»

Сьогодні Щасливе вшановує тих односельчан, які поклали свої життя за свободу, за кращу долю і за майбутнє кожного з нас,України. Це наші випускники, це батьки наших учнів,односельці

Пам’ять про героїв повинна бути не тільки у жалобах і молитвах, одноразово запалених свічках і виголошених словах на мітингах. Пам’ять про них – це наш біль,наша любов,наша вдячність,наша участь у спільних справах на різних фронтах: на передовій і в тилу, за партами і на робочому місці. Шана їм – це велике бажання боронити і оновлювати країну, змінювати себе і оточуючих на краще.

Ви запитаєте, діти: «А навіщо вони йшли вперед на ворога? Навіщо?Навіщо наражалися на небезпеку?Навіщо ризикували собою,своїм життям?

Адже у них усе було: сім’я, діти, домівка, робота. Їм було що втрачати. Але вони пішли на смерть, бо кожен з них ,як тільки почалася війна, відчув себе захисником України . Вони не відокремили свою особисту гідність від загальнодержавної.

Це означає, що вони не тільки люблять та поважають те, що в тебе й на тобі, а й те, що навколо тебе – твою сім’ю, твою родину, твою колиску, твою Україну.

Завдяки їм, їхній боротьбі за нашу державу, утверджується незалежна українська нація, яка творить нову культуру, історію, майбутнє України.

І нехай кожен із нас торкнеться цього священного вогню запалених свічок, як символу вічної пам’яті про наших героїв.

Вони повинні жити у нашій пам’яті завжди.Слава Україні! Героям слава!Разом до перемоги!

 


0 переглядів0 коментарів

Comentarios


bottom of page