top of page
Пошук

"Українська освіта": долаючи виклики та перепони"



"Українська освіта": долаючи виклики та перепони

Плідною та надихаючою була зустріч у рамках урочистого заходу з нагоди Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та компанією The LEGO Foundation. На цю зустріч було запрошено директорів 37 шкіл столиці та Київщини, у тому числі й Щасливського ліцею, чим ми дійсно пишаємося та що вважаємо визначним.

Цей захід – суттєвий крок назустріч українській освіті. У ході обговорень було акцентовано на ключових проблемах впровадження нового Державного стандарту в освітянську практику в умовах війни. Крім того, учасники наголосили на необхідності подальшої реалізації інноваційних проєктів, які у майбутньому стануть імпульсом для формування покоління освічених громадян і кваліфікованих спеціалістів.

Особливу увагу було зосереджено на питанні підвищення кваліфікації вчителів, вдосконаленню професійних компетентностей педагогів. Ми пишаємося тим, що увійшли в число фундаторів сучасних ігрових та інтерактивних методологій Нової української школи. Наші вчителі Карпенко Л.А. та Племянник І.М. стали піонерами цієї галузі, успішно реалізуючи «пілотний» проєкт НУШ у початковій ланці. Сьогодні їхніми стежками впевнено рухаються педагоги середньої ланки нашої школи.

Висловлюємо подяку Міністерству освіти й науки України та компанії The LEGO Foundation (Україна) за методичний супровід та поповнення матеріально-технічної бази нашого закладу сучасними ноутбуком та принтером. Окрему вдячність хотіли б висловити Міністру освіти й науки Оксену Лісовому та керівниці освітніх ініціатив The Lego Foundation Ukraine Оксані Рома за підтримку впровадження інноваційних технологій у Щасливському ліцеї та реалізацію актуальних освітніх проєктів, фундаментальних для подальшої розбудови Нової української школи.

Маємо впевненість у подальших успіхах української школи на освітянській ниві, у професійне зростання наших педагогів і в те, що спільними зусиллями ми подолаємо будь-які перешкоди на шляху до процвітання нації!


0 переглядів0 коментарів

Comentarios


bottom of page