top of page
Пошук

"Успішно фінішував міжнародний проєкт Active Sister Schools"





"Успішно фінішував міжнародний проєкт Active Sister Schools"

Непомітно пролетіли 5 місяців участі Щасливського ліцею в унікальному інноваційному проєкті Active Sister Schools. Його учасниками були 45 шкіл Данії, України та Польщі, які щомісяця долучались до цікавих інтерактивних челенджів. Відповідно до умов челенджів, долучитися мав один клас від школи. Цю місію гідно виконали учні 4-А!

За підсумками конкурсів Щасливе разом із партнерами по команді з польського закладу початкової освіти №389 та данської школи Fjelsoe Free School посіли 4 місце в загальнокомандному заліку.

Дякуємо організаторам і координаторам проєкту за креативний підхід в підготовці рухових активностей, конкурсів і челенджів для дітей, можливість для них «прокачати» свою англійську, дізнатися нове про культуру, мову, визначні місця Польщі та Данії.

Окрему подяку висловлюємо шкільним кураторам проєкту Волоховій О.І., Панченку Є.В., Турді П.П., натхненнику та хореографу танцювальних челенджів Бовсуновському Л.П., а також менторам проєкту Чопик О.С., Щербі Н.П., Юрченко Я.О. та Нагорській Є.О.

Active Sister Schools – перспективний та цікавий проєкт, у якому, безумовно, залюбки візьмуть участь наші вихованці в наступному навчальному році. Вдячні на плідну співпрацю, нові знайомства та драйвові емоції від дружніх змагань!

#ActiveSisterSchools #ua_active #ua_active_edu #ISCA


0 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page