top of page
Пошук

Фестиваль танцю «Щасливі діти» у Щасливому.



Фестиваль танцю «Щасливі діти» у Щасливому.

Вже другий рік поспіль у Щасливському ліцеї відбувся танцювальний фестиваль "Щасливі діти.Цей захід став справжнім святом для всіх учасників та глядачів, об'єднавши людей у любові до танцю.


Цього року фестиваль здивував усіх новою цікавою локацією – сучасним манежем. Танцюристи та глядачі були в захваті від місця проведення.


У дружній конкуренції на майданчику зібралося близько 400 учасників з усіх куточків України. Кожен з них старанно готувався до виступу, демонструючи свої таланти та наполегливість. Підтримували їх керівники, батьки, рідні та гості свята, створюючи неймовірно теплу атмосферу.


Оцінювали танцювальні номери провідні спеціалісти України у сфері танцю. Їхній професіоналізм та об'єктивність забезпечили справедливу оцінку кожного виступу.


Кожен учасник фестивалю отримав медаль, диплом та крутий фірмовий подарунок від фестивалю.


Ми щиро дякуємо всім, хто сприяв проведенню танцювального свята.Завдяки вашій підтримці, фестиваль "Щасливі діти" став незабутньою подією, яка залишиться в серцях всіх учасників та глядачів на довгий час. Дякуємо головному модератору фестивалю Lyubomyr Bovsunovskyy. Сподіваємося, що наступного року ми знову зберемося разом, щоб подарувати дітям ще більше щасливих моментів та яскравих емоцій.


0 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page