top of page
Пошук

Фіналістка конкурсу «Global Teacher Prize Ukraine» 2019 року, освітня експертка, тренерка Людмила Вікторівна Таболіна у Щасливському ліцеї.



Навчати, як жити, а жити, як навчати.

Навчати, як жити, а жити, як навчати – таке життєве кредо фіналістки конкурсу «Global Teacher Prize Ukraine» 2019 року, освітньої експертки, тренерки Людмили Вікторівни Таболіною.

3 квітня вчителі словесності та початкових класів мали нагоду поспілкуватися із цією яскравою людиною.

Пані Людмила – людина з активною громадянською позицією і шаленим пориванням до інновативності. Під час зустрічі вона поділилася окремими інструментами штучного інтелекту, які можна використати у своїй роботі на уроках української мови, літератури, літературного читання.

У Людмили Вікторівни є своє бачення як покращити читацьку компетентність, зокрема, це робота з авторським читацьким щоденником як новітнім інструментом розвитку внутрішньої мотивації особистості. Розповіла про роботу безкоштовного генератора казок Kazka.fun, а також про одну з найпопулярніших мистецьких моделей штучного інтелекту, що робить підказки Lexica art,

Пані Людмила поділилася практичними кейсами розвитку культури академічної доброчесності освітян, зокрема, світлофором освітньої доброчесності.

Для наших педагогів це чергова зустріч, яка мала практичне застосування. І хоч багатьма інструментами штучного інтелекту ми вже знайомі і їх використовуємо у своїй роботі, однак кожен новий обмін досвідом дає свої результати: хтось удосконалює своє вміння, інші – відкривають для себе щось нове.


2 перегляди0 коментарів

Comments


bottom of page