top of page
Пошук

«Червона зона не є приводом відмовлятися від хорошої справи – робити добро!»

Напередодні Дня добра в ОНЗ Щасливський НВК щороку організовувались ярмарки милосердя, до яких активно долучались учні разом з батьками. Готуючись заздалегідь, вони виготовляли різноманітні вироби, малюнки, випічку, іграшки, прикраси тощо. Одним словом: шили, малювали, займались різьбою та іншими не менш захоплюючими видами рукоділля.

Це були приємні веселі дні, яких із нетерпінням чекали всі діти: від першокласників до випускників школи, чекали й батьки.

На жаль, цього року ми не зможемо провести такий ярмарок у звичайному форматі, адже знаходимось в червоній карантинній зоні. Проте, це зовсім не привід відмовитися від хорошої справи – робити добро тим, хто цього надзвичайно потребує. Адже чужої біди не буває!

Навпаки, цьогорічний онлайн ярмарок милосердя допоможе об’єднати нас навколо ідеї допомоги нашим щасливським дітям, які важко хворіють і через це не можуть бути поруч з нами.

Наші учні готують цим діткам листівки, аби підбадьорити їх та показати, що вони не є одинокими. Старшокласники працюють над створенням соціального відеоролика з побажаннями добра та скорішого одужання прикутим до ліжка дітям, що через важкі недуги відчувають біль і страх.

У день «Щедрого вівторка», 30 листопада, у кожному класі буде проведено уроки доброти, на яких учні розкажуть про власне розуміння доброї справи на реаліях життя класу, родини і села.

Заключним акордом заходів стане збір коштів для дітей, які вкрай цього потребують. Не всі родини в умовах пандемії можуть витримати цей важкий фінансовий тягар… Нехай ця безкорислива матеріальна допомога стане тим «рятівним колом» для маленьким щасливчан, які щодня боряться з недугом.

Тож запрошуємо учнів та їхніх батьків, представників громадськості, всіх небайдужих долучитися до руху добра!


3 перегляди0 коментарів

Comments


bottom of page