top of page
Пошук

ЩАСЛИВЕ: ЕМОЦІЇ, БОРОТЬБА, ЗВИТЯГИ НА БОКСЕРСЬКОМУ РИНГУ




Щасливе: емоції, боротьба, звитяги на боксерському рингу.

Дитячі змагання з боксу, не зважаючи на жорстоку війну не призупинились, і 16 грудня в стінах Щасливського ліцею зустрілися 60 учасників-представників Київської області та Києва.

Великі надії та амбіції молодих боксерів виявилися на рингу, де кожен крок, кожен удар став важливим вирішальним моментом. Змагання вийшли за межі простої боротьби – вони стали майданчиком для розвитку фізичної сили, витривалості, а також виховання дисципліни та взаємовідносин.

Суботні змагання були присвячені воїнам Збройних Сил України та тим щасливчанам, які поклали свої голови на полі бою за нашу Україну. Вшанували всіх і кожного, завдяки кому діти мають змогу жити своє краще, спортивне життя.

Завдяки тренеру Вадиму Шовкоплясу, наше маленьке село виставило на ці змагання 18 боксерів, серед яких п'ятнадцятеро стали переможцями. Ці змагання з боксу серед дітей об'єднали юних талантів з різних куточків області, та створили шалену атмосферу змагань.

Нехай кожен бій буде доказом сили, волі та вміння подолати труднощі. Успіхів й наснаги вам, наші спортсмени! Спільно ми будуємо спортивне майбутнє, повне захоплення та досягнень!


2 перегляди0 коментарів

Comments


bottom of page