top of page
Пошук

 ЩАСЛИВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ - ЧЕМПІОН Всеукраїнських ігор школярів "Пліч-о-пліч" з футболу



  ЩАСЛИВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ - ЧЕМПІОН Всеукраїнських ігор школярів "Пліч-о-пліч" з футболу.

У неділю,16 червня, у столиці завершилися фінальні змагання чудового проєкту "Пліч-о-пліч", в яких брали участь тисячі команд та десятки тисяч дітей.

Організація змагань на всіх етапах була на достойному рівні, гарно продумана, з великою підтримкою на місцях.

 Нам приємно відзначити, що Київщину гідно представили юні футболісти Щасливського ліцею, які у фіналі з рахунком 6:0 здолали дружню і сильну команду Рівненщини.

 І хай рахунок не вводить в оману:гра була напруженою, бойовою. Суперник заслуговує на подяку за футбольний вишкіл.

 Щасливська команда не за роками показала чудову гру в усіх лініях, а індивідуальна майстерність, без винятку кожного, була високою.

Приємно констатувати, що юних чемпіонів привітали очільники Київщини Руслан Кравченко та Пристолички- Микола Каськів, які спостерігали за грою й активно вболівали за наших дітей.

З приємністю перерахую імена чемпіонів: Милокост Руслан, Титаренко Ерік, Кісельов Даніїл, Сатуновський Костянтин, Ульченко Назарій, Миськів Остап, Ізотов Іван, Ніякий Нікіта, Завгородній Марк, Шумков Кирило, Литвин Денис, Курілко Кіріл.

Кращим гравцем фіналу визнано нашого капітана Марка Завгороднього, а кращим гравцем змагань, на думку футбольних експертів, став юний щасливчанин, кращий бомбардир змагань(11 голів) Іван Ізотов.

 Впевнений, що кожен із гравців команди у майбутньому стануть новими Мудриками, Трубінами, Судаковими, Коноплями, Боднарями, Михайліченками (половина збірної України) - нашими випускниками, дорогу яким у великий футбол дало Щасливе.

 Спасибі вам діти, спасибі вам батьки за дітей.

 Особливий респект вчителям, які весь час були з дітьми, керували ними на майданчку, допомогали стати чемпіонами: Ярославу Сліпцю, Павлу Турді, Сергію Карпенку.

Щасливе пишається чемпіонами.

 Діти, ви футбольне майбутнє України


2 перегляди0 коментарів

Comments


bottom of page