top of page
  • Facebook
Пошук

Щасливські джури стали лідерами у територіальному етапі.



ЩАСЛИВСЬКІ ДЖУРИ СТАЛИ ЛІДЕРАМИ У ТЕРИТОРІАЛЬНОМУ ЕТАПІ.

Сьогодні козацьке коло куренів Пристоличної громади наповнилося маленькими козачатами. Які проявили свої спортивні вміння та навички, творчість та згуртованість, патріотизм та любов до українських традицій.

Відкриття I етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл", розпочалося зі справжньої козацької ватри, де кожен рій мав за честь виконати гімн ЗСУ на підтримку наших захисників та проявити неабияку творчість та патріотизм.

З азартом та очікуванням вражень юні джури вирушили на цікавий квест «Ми - Українці», де їх чекали локації з завданнями.

Не обійшлося і без спортивних випробувань, неймовірний запал енергії та бажання перемогти супроводжували гравців на кожному етапі. Силу та згуртованість проявили джури під час змагання з перетягування линви.

Прекрасним завершенням насиченого дня, стала справжня українська гостинність - козацький куліш, який з радістю частували діти.

Сьогодні учні в котре показали себе як гідні громадяни-патріоти, які плекають українські традиції та справжні духовні цінності.




0 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page