top of page
Пошук

ЩАСЛИВСЬКІ ДОБРІ СПРАВИ: БЛАГОДІЙНИЙ ЖЕСТ ВІД УЧНІВ НАШОГО ЛІЦЕЮ



Щасливські добрі справи: благодійний жест від учнів нашого ліцею.

Допомога ніколи не буває зайвою – цей вислів стає аксіомою, коли він стосується допомоги тим, хто без страху, вже понад 600 днів стоїть на варті миру та безпеки. Це наші Збройні Сили Україні, це наші юні та досвідченні хлопці й дівчата, які зібрали всю свою відданість, мужність, які навчилися долати труднощі, небезпеку і служити високим ідеалам патріотизму.

Серед них – й чимало наших рідних, щасливських символів сили, дисципліни та відданості. Не перелічити вже, яка кількість наших односельців наразі розкидана по найгарячіших точках ліній зіткнення. Проте знаємо, що таких – чимало, і кожен з них потребує нашої словесної та матеріальної підтримки.

Саме тому, за ініціативи місцевих волонтерів та з великим дитячим бажанням, батьками й учнями Щасливського ліцею було придбано польову баньку на дровах, яка слугуватиме нашим захисникам за теплий, неначе домашній куточок.

Зроблена вона не стільки з розрахунком на її основні функції (на кшталт відпочинку, розпарення тіла), стільки для того, щоб після холодних й мокрих днів висушити свій одяг, взуття. Це є вкрай важливим в таких польових умовах життя.

Протягом тижня наші маленькі творці розмальовували дану конструкцію, лишаючи на ній подяки та побажання.

Окрім цього, було прийняте рішення про закупку необхідних речей на «нуль»: це засоби гігієни на кшталт зубних щіток або гелю для душу, а також смаколиків, які мають довгий термін зберігання та можуть слугувати як ситний та легкий перекус.

Згодом, всі наші «донати» поїдуть до захисників-односельців.

Висловлюємо подяку за співпрацю кожному нашому маленькому громадянину, вчителям та батькам! Дякуємо, що даруєте тепло нашим бійцям, які, своєю чергою, дарують нам свободу та безпеку!


0 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page