top of page
  • Facebook
Пошук

Щасливські педагогічні студії

Для школярів розпочалася пора новорічно-різдвяних канікул, а для вчителів – час професійного вдосконалення, осмислення сучасних тенденцій розвитку освіти.

28 грудня в ОНЗ Щасливський НВК зібралися освітяни Пристоличної сільської ради на відкрите розширене засідання педагогічної ради «Проєктування системи забезпечення якості освіти». Своїми роздумами про якість освіти, критерії та індикатори визначення її рівня поділився Заслужений учитель України, голова Кіровоградської міської Асоціації директорів відроджених гімназій України Віктор Володимирович Громовий.

Майже всі присутні на зібранні знали Віктор Володимировича позаочі як активного дописувача соціальних мереж, що чітко і висловлює свою позицію, вирізняється творчістю та креативністю. Безпосереднє знайомство не розчарувало, а, навпаки, переконало освітян у глибині мислення Віктора Володимировича, його чіткій професійній позиції, неординарному підході до вирішення актуальних проблем сучасної школи, вмінні популярно та доступно тлумачити складні поняття.

Вчительство Пристоличної сільської ради збагатилися вміннями організовувати власну педагогічну діяльність відповідно до рекомендацій, що ґрунтуються на запропонованих для інституційного аудиту вимогах та критеріях для оцінювання освітньої діяльності та управлінських процесів.






7 переглядів0 коментарів

Comentários


bottom of page