top of page
Пошук

Інтелектуальні змагання для школярів: упевнено почали з англійської



Інтелектуальні змагання для школярів: упевнено почали з англійської

Поза сумнівом, інтелектуальні змагання значно цікавіші та видовищніші, ніж шкільні предметні олімпіади у звичному форматі. Тут тобі і динамічний перебіг подій, і змагальний дух, і різнотипні завдання, і робота в команді, і жваве спілкування. Тож така альтернатива була започаткована восени й для учнів 6-11 класів Пристоличної громади.

Інтелектуальні ігри І етапу з різних предметів/освітніх галузей відбуватимуться 2-13 листопада між збірними командами 3 ліцеїв у приміщенні Пристоличного ЦПРПП. Формат змагань – знайомий усім брейн-ринг.

Хороший почин та високий рівень підготовки до заходу продемонструвала спільнота педагогів іноземної (англійської) мови. Яскраво, творчо, креативно та по-сучасному відпрацювали вчителі-мовники, які своїм настроєм, безперечно, надихнули й учнів та учениць. «Royal Lions», «Eclipse» та «Happy Liders» - команди змагалися досить рівно та проявляли винахідливість, гумор і лідерські якості.

Перемогу здобули «щасливські лідери», проте загальний результат значно вагоміший: учасники не лише показали свої знання, а й занурилися в атмосферу справжнього учнівського «English lovers Club».

Вдячні всім школярам за активну участь, а вчителям – за успішну реалізацію творчого задуму. До зустрічі на наступних інтелект-батлах!


1 перегляд0 коментарів

Commentaires


bottom of page